Despre mine

Fotografia mea
Ma numesc Anca...sunt intr-o continua cautare de lucruri mici simple si frumoase. Imi place sa rad,sa tac, sa vorbesc, sa ma joc cu culori, ate, prostioare, arome, sa beau cafea cu lapte si ceai bun cu oameni dragi. Imi place sa cred ca fac din casa mea o casuta din poveste:), unde va invit din cand in cand sa impartasim momente. Va multumesc ca ati trecut pe aici, puteti sa-mi scrieti la: anca.ivan99@yahoo.com

marți, 27 august 2019

Blog nou nout

Dragele mele
Va multumesc ca ati fost in vizita la noi in toti acesti ani.
N au fost putine dati cand am vrut sa inchid portile, dar bucuria de a impartasi a primat. Fiecare postare mi a adus bucurie, claritate si prieteni. Unii dintre ei au trecut de granitele netului. Ca Iuliana. Iuliana e un om de care sunt foarte mandra, pentru ca o cunosc, pentru ca e o invingatoate si intoarce situatiile in care eu m as fi pus in fund si as fi plans in favoarea ei si face lucruri incredibile, repede si bine.
Iuliana a venit cu ideea de a-mi face un blog profi, clar si simplu.
Ii multumesc Iulianei, despre proiectul ei de a face bloguri si site uri si logo uri absolut fantastice, o sa cititi in prima postare noua de pe blogul nou.
Toate postarile de pe blogul acesta si cel de mamica adoptiva sunt transferate, asa ca le veti gasi si acolo, plus o functie de cautare mai eficienta.
In speranta ca prietenii vechi sunt ca vinul, va astept in noua mea casuta din poveste, care e cladita cum ii sta bine unei casute, pe o temelie mai solida, un domen propriu si personal www.casutadinpoveste.ro.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...