Despre mine

Fotografia mea
Ma numesc Anca...sunt intr-o continua cautare de lucruri mici simple si frumoase. Imi place sa rad,sa tac, sa vorbesc, sa ma joc cu culori, ate, prostioare, arome, sa beau cafea cu lapte si ceai bun cu oameni dragi. Imi place sa cred ca fac din casa mea o casuta din poveste:), unde va invit din cand in cand sa impartasim momente. Va multumesc ca ati trecut pe aici, puteti sa-mi scrieti la: anca.ivan99@yahoo.com

marți, 18 iunie 2019

Vacanta

Scoala s-a terminat. Si a mea si a Ilincai. Yupiiii. Week-endul asta am fost libere, mai ales eu am simtit asta, Ilinca avea liber de vreo saptamana.
Au fost niste saptamani nebune, cu teme si invatat pana la 1-2 noaptea, trezit, mers la job, la examene, la serbari si recitaluri de-ale Ilincai.
Vineri dupa ultimul examen, am alergat spre casa, Ilinca ma stepta in drum gata imbracata de recital, a ramas usa deschisa, am atins un autobuz cu oglinda, am alergat pana in sala de spectacole, M. ne astepta la usa cu buchetul de flori, am intart fix cand mai erau doi copii de clasa a 12a. A cantat Ilinca, am fost in oras, apoi am fost sa culegem niste cirese, m-am asezat pe scari, nu aveam puterea sa ma ridic.
A picat la tanc week endul acesta lung.
Am inceput o carte, din cei doi metri de carti noi care ma asteapta. Ma gandeam ca... merita sa ai sesiune chiar si numai pentru senzatia de libertate de la sfarsitul ei. Am senzatia ca sunt la poarta inchisorii:)
I am cumparat Ilincai carti pentru premiu, foarte faine, pentru adolescente, chiar ma gandeam ce bine mi-ar fi prins o carte de asta cand eram eu adolescenta :)).
Am atatea planuri pentru vacanta asta!!!7 comentarii:

 1. Multa sanatate si vacanta frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Fete dragute ma bucur din suflet pentru realizarile vostre.Si pentru ca ti-ai facut timp sa ne scrii despre voi.Sa aveti zile de vara frumoase si linistite! Si asteptam sa ne mai spuneti despre voi.Big hug! Mihaela

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa aveți o vacanță minunată, ca voi! 😘

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce frumoasa este casuta voastra!! <3 Sa aveti vacanta minunata :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Grozav de bine inspira pozele tale atmosfera de vacanta si respiratie usurata!
  Sa va bucurati din plin!

  Irina  RăspundețiȘtergere
 6. Vacanta minunata, dragelor! Tu tot pe fuga, dar nu cred ca va fi vreodata altfel, la cum traiesti tu la maxim clipele!:)

  RăspundețiȘtergere
 7. Vacanta placuta! Ma bucur ca ai scris.Ce carti ai cumparat pentru Ilinca daca ne poti spune.Multumesc! Irina H

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...