Despre mine

Fotografia mea
Ma numesc Anca...sunt intr-o continua cautare de lucruri mici simple si frumoase. Imi place sa rad,sa tac, sa vorbesc, sa ma joc cu culori, ate, prostioare, arome, sa beau cafea cu lapte si ceai bun cu oameni dragi. Imi place sa cred ca fac din casa mea o casuta din poveste:), unde va invit din cand in cand sa impartasim momente. Va multumesc ca ati trecut pe aici, puteti sa-mi scrieti la: anca.ivan99@yahoo.com

joi, 9 mai 2019

Hristos a inviat!

Hristos a inviat!
Stau la starbucks si beau o cafea, pentru ca e singurul loc deschis asa dimineata. Am dus-o pe Ilinca la scoala si acum pierd vremea pana incep cursul. Ce poate fi mai fain decat sa te nasti intr-o vreme in care poti sa bei cafele singura oriunde?
A trecut si Pastele, aveam plan sa postez atunci, dar am fost atat de harnica vineri si sambata incat de duminica nu m-am mai miscat, am stat si am citit o carte fain scrisa Sonata Gustav-Rose Tremain - e una din scriitoarele mele preferate, daca va cade in mana Culoarea este mi nu na ta, in top 10carti citite de mine.
Asa ca de Paste n am facut nimic, am fost la Prohod cu mama mea, am facut cozonaci si pasca regala cu portocale (numele nu e original, dar reteta e originala)  am s-o postez intr o zi. A avut un succes foarte mare. Branza merge surprinzator de bine cu portocalele:).
A treia zi de Paste am fost la Catrinel in Delta, unde ne-am simtit atat de bine incat Ilinca era dezamagita ca se duce abia poimaine la scoala, ca voia sa se laude mai repede.
Sunt reduceri pe Atelieruldomnitei si firul care-mi place mie cel mai tare, Puna e la reduceri, asa ca am inceput un sal nou:))








 stiti legendele despre borsul de peste? este intr-adevar una din cele mai bune lucruri pe care le-am mancat. Am incercat sa fac si eu odata, dar avea gust ca si cum as fi spalat pestele si apa am fiert-o. Nu are absolut nicio legatura cu ce face Catrinel si sotul ei. Eu nu mananc peste, dar asta nu e peste, este ceva super bun:)
 asa arata diminetile in delta:), cafeaua se bea pe scarile spre Dunare





pizza cu mascarpone si scrum de speck(am fost prin gradina si am uitat ca am ceva in cuptor:)) si pizza cu mascarpone mozzarela si cascaval. Retetele sunt foarte bune, nearse ma refer:)). Sosul l-am facut cu busuioc de la noi din gradina:)

Mereu mi-au placut culorile naturale, culorile de pamant, culorile moi:). Sa fac saluri e ceva terapeutic...
Zile cu bucurie sa aveti! Eu in cateva minute incep formarea care sper eu sa insemne o treapta urcata pe scara a ceea ce vreau sa fiu💗




9 comentarii:

  1. Ce poze faine! De abia va asteptam din nou in vara. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat a înviat!
    M-ai făcut curioasa. Ce curs urmezi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bucurie imi faci mereu cand scrii! Eu te citesc de muuult, asa, mai in tacere.. Mult succes la formare si multa bucurie tie si Ilincai! Simona

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos totul! Multa sanatate si spor in toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a inviat! Anca,vreau sa cumpar si eu un sal lucrat de tine.Se poate?

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca eu te citesc cu drag de mult timp desi nu am lăsat nici un comentariu. Te rog mult as vrea si eu reteta pentru pâine dar pentru începători ca mine. O sa fie prima pâine facuta de mine dar mi-am propus sa fac pâine in casa. Oala de care trebuie?

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat a Inviat!!
    :)
    Multa bafta si spor la formare!Imbratisari cu drag <3!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anca, ești atât de pricepută, şti să faci o mulțime de lucruri bune și frumoase! Imi plac obiectele pe care le folosești, toate deosebite!
    Oare când ai timp pentru toate? 😘

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...