Despre mine

Fotografia mea
Ma numesc Anca...sunt intr-o continua cautare de lucruri mici simple si frumoase. Imi place sa rad,sa tac, sa vorbesc, sa ma joc cu culori, ate, prostioare, arome, sa beau cafea cu lapte si ceai bun cu oameni dragi. Imi place sa cred ca fac din casa mea o casuta din poveste:), unde va invit din cand in cand sa impartasim momente. Va multumesc ca ati trecut pe aici, puteti sa-mi scrieti la: anca.ivan99@yahoo.com

miercuri, 20 februarie 2019

Flori pentru mame

Am vazut un reportaj a unei doamne invatatoare care intervieva copil cu copil elevii din clasa ei si i intreba ce cadouri le-ar da la parinti. Cu doua exceptii, absolut toti ceilalti la mame le-ar lua flori si la tati: masini, unelte, drujbe, parfumuri...
Cadourile tatilor spun ceva despre visele, pasiunile, preocuparile lor.
Ori copiii nu stiu nimic despre mama, asa ca ar trebui invatati ce anume le place, ce fel de cadouri sunt potrivite la diverse ocazii, la diverse persoane, ori...pur si simplu mamele isi cumpara singure cadouri (si eu bineinteles). Dar trag nadejde ca fiicele noastre vor primi cadouri chiar si ipotetice legate de pasiunile si fiinta lor;)4 comentarii:

 1. Ori pe femeie o face fericita chiar si o floare?!

  RăspundețiȘtergere
 2. Incredibly user friendly website. Astounding info readily
  available on couple of clicks on.

  RăspundețiȘtergere
 3. Florile sunt la îndemână și nu necesită prea mult efort, spre deosebire de orice alt cadou care presupune să cunoști pasiunile femeii respective. Poate că ai noștri copii nu reușesc să își perceapă mama în afara acestui rol.

  RăspundețiȘtergere
 4. Hmmm cred ca florile sunt o atentie cu care nu poti da gres...nu cref ca sunt un cadou insa pentru un copil care are putin bani de buzunar ..este ceva accesibil.Inca ceva..pentru tati de regula cotizeaza mamele pt cadou..femeile sunt mai atente la lucrui d'astea.
  Noi tot flori luam..si faceam felicitari horror...poate de aceea mam nu a pastrat nicio "capodopera"🤔

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...