Despre mine

Fotografia mea
Ma numesc Anca...sunt intr-o continua cautare de lucruri mici simple si frumoase. Imi place sa rad,sa tac, sa vorbesc, sa ma joc cu culori, ate, prostioare, arome, sa beau cafea cu lapte si ceai bun cu oameni dragi. Imi place sa cred ca fac din casa mea o casuta din poveste:), unde va invit din cand in cand sa impartasim momente. Va multumesc ca ati trecut pe aici, puteti sa-mi scrieti la: anca.ivan99@yahoo.com

joi, 30 iunie 2016

Miercurea fara cuvinteAm pozat saptamana trecuta firele de alpaca din care vreau sa-mi fac un pullover:), desi eu nu sunt adepta proiectelor care dureaza mult, ma plictisesc repede si incep altele:). Odata mama mi-a zis ca s-a facut un studiu in care se demonstra ca daca o femeie isi inventariaza bijuteriile, probandu-le, luandu-le in mana, chiar daca e intr-o depresie, se va simti mai fericita. Cam asa e la mine cu firele, ma pot uita si uita si uita la ele:))
Am vopsit lana saptamana aceasta, cu varza rosie:)), avand in vedere experenta pozitiva de Paste cu ouale albastre. Din pacate, lana a iesit...roz-lila in loc de albastru, dar voi persevera;).
De citit nu prea citesc mult, e o perioada cand prefer sa tricotez in loc sa citesc, sunt intr-un fel de transa intelectuala, desi am cartea asta faina inceputa Obiecte pierdute, una care pana acum imi place tare tare si ma provoaca Departe de trunchi.
E vara, mancam fructe si petrecem toate orele in care nu suntem la job/gradinita si nu dormim, afara, unde e racoare si minunat datorita copacilor.
As vrea...
Zile cu racoare si spor :)

3 comentarii:

  1. ce frumos e la voi ! lana ,superba si cred ca o sa-ti iasa o frumusete pluovarasul!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Numai ganduri bune pentru voi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat ma bucur ca ai casuta si verdeata,pomi si lana frumoasa...minunat...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...