Despre mine

Fotografia mea
Ma numesc Anca...sunt intr-o continua cautare de lucruri mici simple si frumoase. Imi place sa rad,sa tac, sa vorbesc, sa ma joc cu culori, ate, prostioare, arome, sa beau cafea cu lapte si ceai bun cu oameni dragi. Imi place sa cred ca fac din casa mea o casuta din poveste:), unde va invit din cand in cand sa impartasim momente. Va multumesc ca ati trecut pe aici, puteti sa-mi scrieti la: anca.ivan99@yahoo.com

duminică, 20 mai 2012

reclame stupide

Ori ne-am invatat cu reclamele si nici nu auzim ce anume spun, nici nu vedem, ori nu inteleg cum putem inghiti asa niste aberatii.
Lucrarea mea de licenta acum multi multi ani a fost despre gafele in publicitate, as vrea ca acestea sa fie 2 si sa dispara de pe micile ecrane:
- prima este la Paradontax, o pasta de dinti pe care o folosesc zilnic...incepe feeric in felul urmator: un scuipat cu sange si unul fara...de ce as dori sa vad cum cineva scuipa intr-o chiuveta? Oare la pastilele contra diareei ar trebui sa arate cum curge diareea intr-un closet?
- a doua la niste pastilute care "protejeaza" ficatul. Stiam ca ficatul se protejeaza prin lipsa alcoolului, prin odihna, alimentatie adecvata... Asa, sa revenim: cu aproximatie"te protejezi de soare, de hoti, de sarcina, dar cine-ti protejeaza ficatul?" De hoti si de sarcina?:D e echivalent? au vreo legatura care-mi scapa mie? Ma jigneste ca om, ca femeie...what's wrong with you people?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...